ESP

Neteja d'obres a Tarragona

Neteja d'obres a Tarragona, Contenidors IMER, especialitzats en el trasllat i gestió de restes d'obra i runa. Contenidors IMER, situada a la Pobla de Mafumet i amb àmbit de treball a 60 Km a la rodona, fa més de 30 anys que presta serveis al sector, per a empreses, indústries i particulars. Gestionem els residus en contenidors de les mides; 2m, 5m, 7m, 9m, capacitats per a diferents tipus de residus i en funció de les necessitats de cada client. Segons cada tipus de residu serà traslladat a la corresponent planta de reciclatge, seguint la normativa mediambiental i mostrant-nos sempre respectuosos amb el medi ambient. Lliurant al client, el certificat corresponent.


La neteja de restes d'obres és una tasca important que garanteix que un lloc de construcció quedi segur, ordenat i llest per utilitzar-lo. La recollida de runa, o enderrocs, és un procés que implica la recol·lecció, transport i disposició adequada de materials de rebuig generats en activitats de construcció, demolició o remodelació.


Classificar els diferents tipus de residus (fusta, metall, concret, residus perillosos, etc.). El transport de residus és un procés crucial en la gestió de deixalles i té com a objectiu traslladar materials no desitjats, que poden ser sòlids, líquids o gasosos, des del punt de generació fins al lloc de tractament, reciclatge o disposició final. Aquest procés inclou diverses etapes i consideracions per garantir la seguretat i el compliment de les normatives ambientals. La correcta gestió de runa no només contribueix a mantenir un entorn net i segur al lloc de construcció, sinó que també ajuda a reduir l'impacte ambiental ia complir les normatives legals vigents.


+ Tornar

Neteja d'obres a Tarragona
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat