ESP

Recollida de runa a Tarragona

Recollida de runa a Tarragona, Contenidors IMER, especialitzats en el trasllat i gestió de residus, restes de poda, retirada de runes, etc…, situada a La Pobla de Mafumet i amb àmbit de treball a 60 Km a la rodona , porta més de 30 anys prestant serveis al sector, per a empreses, indústries i particulars. Gestionem els residus en contenidors de les mides; 2m, 5m, 7m, 9m, capacitats per a diferents tipus de residus i en funció de les necessitats de cada client. Segons cada tipus de residu serà traslladat a la corresponent planta de reciclatge, seguint la normativa mediambiental i mostrant-nos sempre respectuosos amb el medi ambient. Lliurant al client, el certificat corresponent.


La recollida de runa, o enderrocs, és un procés que implica la recol·lecció, transport i disposició adequada de materials de rebuig generats en activitats de construcció, demolició o remodelació. El transport de residus és un procés crucial en la gestió de deixalles i té com a objectiu traslladar materials no desitjats, que poden ser sòlids, líquids o gasosos, des del punt de generació fins al lloc de tractament, reciclatge o disposició final. Aquest procés inclou diverses etapes i consideracions per garantir la seguretat i el compliment de les normatives ambientals.


La correcta gestió de runa no només contribueix a mantenir un entorn net i segur al lloc de construcció, sinó que també ajuda a reduir l'impacte ambiental ia complir les normatives legals vigents.


+ Tornar

Recollida de runa a Tarragona
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat